Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nejdříve jí hrozili kriminálem, ve finále ale dopadla lépe, než by si mohla přát! Když v květnu loňského roku modelka Vlaďka Erbová (42) při couvání nabourala do zástupce exekutora, který s kolegy přišel sepsat majetek jejího manžela Tomáše Řepky (50) (dlužil na výživném), vypadalo to, že bude mít pořádné oplétačky. Ale nestalo se.

„Couvala jsem a zajela jsem autem pána, kterého jsem neviděla. Stál na příjezdové cestě, s ním i další exekutoři, nevím, kolik jich bylo, ale ty jsem ve zpětném zrcátku zahlédla. Asi jsem ho měla v mrtvém bodě, takže jsem do něj narazila. Mrzí mě to, ale opravdu to nebylo úmyslné,“ sdělila tehdy Super.cz Erbová, která se po samotné nehodě složila a celé události litovala. A to byl asi ten největší trest.

Pracovník exekutora z incidentu vyvázl bez zranění, a přestože se mluvilo i o možném trestním stíhání Vlaďky, případ šel před přestupkovou komisi. „Výpovědi všech zúčastněných naznačovaly, že nešlo o úmysl, proto se upustilo i od finančního postihu dotyčné,“ dozvěděli jsme se k případu.

Samotná Erbová, která jinak nemá potíže mluvit o čemkoli, se k celé věci nechtěla vracet.

„Opravdu to už nijak nebudu komentovat. Hlavní je, že se dotyčnému civilnímu zaměstnanci exekutora nic nestalo,“ uvedla stručně.

Reklama

Další články

Načítám