Hlavní obsah
Článek

Herečka s krásným jménem Henrieta Hornáčková, kterou diváci Cest domů znají jako záchranářku Lucii, se rozhodla, že přispěje k tradici tematicky zaměřených večerů, pořádaných v Divadle Rokoko. "Skoro všichni kolegové, kteří je pořádali, je měli většinou zaměřené na šanson nebo jiné písničky. A protože já mám jednu velkou životní lásku, a tou je tanec, rozhodla jsem se uspořádat první taneční soirée,“ prozradila Henrieta.

„Henie chtěla lidem ukázat, co pro ni tanec a pohyb vůbec znamená. Já jí s tancem nepomůžu, ale věděl jsem, že když mě bude mít nablízku, bude možná o něco klidnější,“ řekl hereččin manžel, režisér David Drábek, který byl jedním z moderátorů.

Hornáčková předvedla baletní umění a také si zatančila choreografii ze závěrečné scény filmu Hříšný tanec. „Bylo to tak strašně rychlé, že ani nevím, jestli jsem si ten večer užila. Ale ano, užila, i když jsem byla hodně nervózní. Splnila jsem si jeden ze svých dávných snů – zatancovat si známou scénu z Hříšného tance, jsem šťastná,“ říká herečka, která byla ráda, že pozvání přijali například Dana Batulková s Janem Onderem, kteří zase zatančili tango.

„Nemáme čas trénovat, ale Honzík byl tak hodný, že se mnou zašel do jedné tančírny a párkrát jsme tam naše číslo odtančili, abych zase získala jistotu. Mám pocit, že když mě lidi vidí tančit, dívají se na mě už trochu jako na atrakci,“ postěžovala si Batulková. Její partner ovšem nesouhlasí: „To není pravda, moc dobře vnímám, když s Danou tancujeme, jak jsou z ní lidi unešení, oni ji milují,“ ubezpečil herečku.

Reklama

Další články

Načítám