Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen několik dní poté, co se rozkřikl údajný románek mezi Nicole Murphy a Nickem Cannonen, manželem zpěvačky Mariah Carey, s níž se už několik měsíců rozvádí, se v jejím hledáčku údajně objevil další známý hezoun.

Nestárnoucí sedmačtyřicetiletá exmanželka herce Eddieho Murphyho si má dělat zálusk na fitness maniaka Davida McIntoshe. Bývalý voják a současný trenér a model se stal celebritou díky opakovaně slepovanému vztahu s britskou glamour modelkou Kelly Brook, která se paradoxně během jejich romance viditelně zakulatila a nyní se dává znovu do formy v Kalifornii, kde se na čas usadila.

Cannon sice údajně pozval Murphy na večeři přímo o valentýnské noci, ale o víkendu se už krátkovlasé krásce dvořil na pláži v Miami urostlý McIntosh. Mezi dvojicí to jiskřilo i během focení pro drink Buckets O’Booze. Až časem se uvidí, zda laškování atraktivní pětinásobné maminky s o dvacet let mladším krasavcem přeroste v něco víc, nebo zda šlo o zcela nevinný flirt.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám