Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Atraktivní Playmate a fotomodelka s uměleckým jménem Angel Wicky sbírá v zahraničí jeden úspěch za druhým. Nedávno jako první Češka pózovala na svůdných fotkách pro americký fashion magazín Modelz View a zájem o ni projevili už i na dalekém Novém Zélandu.

Tentokrát blonďatá sexbomba s bujnými pětkami dostala lukrativní nabídku z britského pin up magazínu Tease and cake. Pro stejný časopis kdysi pózovala i slavná striptýzová umělkyně Dita von Teese a populární britská burleska Immodesty Blaize.

„Pro tento magazín jsem také fotila jako první Češka, takže je to pro mě další obrovský úspěch,“ pochlubila se Super.cz temperamentní fotomodelka, která byla nadšena z možnosti pokračovat ve šlépějích slavných krásek.

Fotograf Michael B. Krueger nafotil "anděla s ďáblem v těle", jak se této blonďaté divošce říká, nejen na cudných snímcích v šatičkách s dortíkem v ruce, ale samozřejmě i v prádélku. A protože jsou na Angel nejviditelnější její objemné vnady, které rozhodně nejsou vyrobeny ze silikonového materiálu, samozřejmě nesmělo chybět ani lechtivější focení s absencí podprsenky, které jistě potěší nejedno pánské oko...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám