Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jsou to teprve čtyři měsíce, co Lucie Hadašová (37) porodila dceru Vanessku. Přesto jsme se zajímali o to, kdy se Česká Miss 2007 opět vrátí na přehlídková mola a před objektiv fotoaparátů.

Překvapilo nás, že Hadašová velký návrat neplánuje. „Myslím si, že je to věkem. Už taky nemám ideální postavu modelky," svěřila se na představení novinek ve světě pracích prostředků a jedním dechem dodala: „Pokud se objeví nějaký klient, který o mě bude mít zájem, tak budu ráda, ale jinak to nebudu hrotit. Nepoženu se do toho, že bych musela být do měsíce na mole.”

Modelku v minulosti podezřívali z toho, že si vztahem s hokejistou Jaroslavem Bednářem zajistila status hokejové manželky. Hned, jak to prý ale půjde, tak Lucie dostuduje školu a nastoupí do pracovního procesu. „Musela jsem přerušit studium, vzhledem k tomu, že to s mimčem opravdu nešlo. Doufám, že příští rok studium dokončím a vrhnu se do normální práce,” říká Lucie, která neplánuje zůstat ženou v domácnosti.

„To by ani nešlo, manžel by si to ani nepřál. A myslím si, že to nikomu neprospívá. Už teď to na sobě vidím,” smála se Lucka Hadašová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám