Hlavní obsah
Článek

Pořekadlo o mužích zrajících jako víno u této hudební legendy platí bez výhrad. Michael Bolton, který právě dnes slaví dvaašedesáté narozeniny, sice se svými rockovými baladami na ženy působil jako magnet už od 80. let, ale s přibývajícími léty ho charizma rozhodně neopouští.

Z něžného rockera s dlouhými vlasy v těsných džínách se Bolton změnil v elegána s mladistvým sestřihem. Ve skvěle padnoucím obleku s motýlkem a zářivým úsměvem mu to na červeném koberci v newyorském Rockefeller Plaza náramně slušelo i po šedesátce. Na párty ke 40. výročí vysílání televizní show Saturday Night Live se setkal s řadou dalších hvězd jako Jim Carrey, Taylor Swift, Michael Douglas, Sigourney Weaver, Justin Timberlake nebo Alec Baldwin.

Autor milostných balad jako Said I Loved You...But I Lied či How Am I Supposed to Live Without You nebo nezapomenutelné coververze hitu When a Man Loves a Woman prodal za svou letitou kariéru více než 75 miliónů desek. Je otcem tří dcer, které počal se svou exmanželkou Maureen McGuire. Od roku 1992 tvořil pár s herečkou Nicollete Sheridan známou ze seriálu Zoufalé manželky. Rozchod nastal o tři roky později, ale v roce 2005 se znovu dali dohromady, a dokonce se zasnoubili. Láska jim však vydržela opět pouhé tři roky.

Reklama

Další články

Načítám