Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme se potkali s Terezou Fajksovou (34) před premiérou filmu Ghoul, tvářila se drsňácky. Prý horory miluje. "Nejvíc tedy s přítelem, když se můžeme schovat pod peřinku. Holky samozřejmě milují horory proto, že se můžou k příteli přitulit a dělat, že se bojí. Ale dneska jsem tady s kamarádkou, tak uvidíme, jak to zvládneme," řekla Super.cz.

"Tvrdá realita je, že se možná budeme válet pod sedačkou," smála se. A kdy se Terka doopravdy bála? "To bylo kvůli rodině, jejich zdraví," svěřila. Téma jsme raději odlehčili, a vrátili se ke kanibalismu, který je tématem filmu. Takže jsme chtěli vědět, co kdy kráska jedla nejšílenějšího.

"To bylo v Číně a zkoušeli mi dávat škorpiony, hady, pavouky a nějaké broučky. Jednoho broučka jsem vyzkoušela, ale bylo mi ho tak líto, že jsem ho musela vrátit zpátky. Měl chutnat jako brambůrky, ale rozhodně to nebylo podle mého gusta," vyprávěla.

A jak nakonec film Tereza zvládla? "Během premiéry jsme si s Terezou Fajksovou způsobily nějaký modřiny tím, jak jsme se držely, dokonce jsme odložily popcorn, což žádná z nás za celý život neudělala. Ráda bych to zhodnotila, ale hlavní pasáže nevím! Měla jsem zavřený oči, a sem tam jsme musely s Terezkou pořešit i uši. Lituju lidi, co seděli za námi, protože jsme nadskakovaly půl metru nad sedačku," napsala její kamarádka na sociální síť.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám