Hlavní obsah
Článek

Unikátní recepty si nejspíš diváci z moravskoslezského Prostřena neodnesou, zato mají možnost sledovat vyhrocené mezilidské vztahy a bizarní situace. Když se závistivá boubelka Žaneta setkala s Pavlem, který údajně jako jediný netouží po výhře, nemohlo to mezi nimi dopadnout dobře.

Jejich spor už přerostl v situaci, kdy se Žaneta rozplakala v kuchyni a litovala své účasti v soutěži. Mladé mamince na mateřské dovolené by se ovšem peníze hodily, a tak nepřestává vyvolávat konflikty. I ona se ovšem bude při natáčení bavit, a to tak výtečně, až skončí na podlaze.

„Když se mě zeptají, jestli je to mléko domácí, tak jim řeknu, že samozřejmě. Manželka je tři týdny po porodu a máme tolik mléka, že co jiného s tím udělat,“ řekl při vaření dezertu s názvem „Myska Mlyka“ Pavel, který se po bouřlivých letech usadil a pořídil si rodinu. Soutěžící by zajisté ocenili, kdyby se při sklence vína o svém divokém mládí více rozpovídal.

Stejně originální myšlenka o využití mateřského mléka napadla i Žanetu, která po slzách předvedla i smích. „Ježíšmarjá, on má doma manželku. Manželka celou noc odstříkávala mlíko. Tak to si asi dneska nedám,“ dávila se smíchem Žaneta, která se neudržela na nohách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám