Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Českého modela Roberta Paulata by nám mohli závidět všichni, kdo se snaží získat podobu panáčka Kena. Robert má ovšem pocit, že stále ještě není dokonalý, takže jsme ho opět potkali na klinice plastické chirurgie. A vzal tam i svoji sestru Karin, která žije v Británii.

"Já se chystám na plazma lifting, což je velmi šetrná metoda, kdy dostáváte injekce své vlastní plazmy. Nastartuje vytváření vlastního kolagenu v obličeji, který už se po třicítce tolik nevytváří, a obličej se celý vypne a rozzáří. U nás už to podstoupily třeba Simona Krainová a Alice Bendová, v zahraničí Kim Kardashian nebo Giselle Bündchen," vysvětlil Robert, který šel na proceduru už potřetí v roce, a má pocit, že to nepřehání. To posuďte sami.

Na kliniku přivedl na zákroky i sestru. Chce snad, aby, když jde do podoby Kena, ona vypadala jako Barbie? "Ona už tak trochu vypadá, myslím," domnívá se Robert. "Dnes ji čeká botox na vrásky na čele a půjde na permanentní korekci rtů," upřesnil s tím, že na klinice bude za chvíli jako doma i jeho maminka, kterou čeká lifting. "Jsme prostě taková zkrášlovací rodina," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám