Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelku Simonu Dvořákovou (29) jsme skoro nepoznali. Kráska, která se na konci roku po třech letech rozešla s přítelem Tomášem Topolánkem, se v Dubaji, kde teď žije, nechala ostříhat. Zřejmě i u ní platí, že se vztahem se ustřihnou i vlasy.

"V Dubaji budu až do konce května, přijela jsem kvůli tomu, že nastala chvíle, kdy si budu dávat přihlášky na vysoké školy a dávám si je i na zahraniční, takže jsem musela přeložit a nechat ověřit několik dokumentů včetně svého maturitního vysvědčení a doporučení od profesorů," vysvětlila svoji přítomnost na párty v holandské hospodě. A kam se bude hlásit? "Do Londýna a zároveň do Dubaje, kde je dobrá britská škola. Ale hlásím se i na české školy, tak uvidíme, jak to dopadne," míní.

Kráska nás překvapila novým účesem. Uzavřela jím i svůj vztah s Tomášem? "Říkala jsem si, že je čas na změnu, tak jsem to trochu zásadněji změnila. Ale myslím, že s Tomášem to nesouvisí. Já žiju v Dubaji, on v Londýně, prožili jsme spolu krásné tři roky, které už nám nikdo nevezme a na které budu vždycky vzpomínat. Vždycky bude nějakým způsobem patřit do mého života," řekla nám Simona.

Hraje snad i on roli v tom, že se hlásí na školu v Londýně, kde Tomáš také studuje? "Londýn je moje město, město, které miluju a vždycky jsem tam chtěla studovat," mírní naše pochybnosti modelka, která se momentálně v Dubaji vedle modelingu věnuje hlavně trénování tenisu a nového přítele, i když zájem by byl, zatím nemá.

Sluší Simoně ofina?
Ano, vypadá skvěle!
13,2 %
Není to špatné, ale vypadá starší
3,6 %
Ne, bez ní to bylo mnohem lepší
83,2 %
Celkem hlasovalo 10203 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám