Hlavní obsah
Článek

Česká média v neděli obletěla zpráva, že se na Českých lvech v sobotu večer objevil Jim Carrey, jen se všichni mylně domnívali, že šlo o dvojníka a nikdo prý geniálního amerického komika nepoznal. Pravost této informace zakládají na tvrzení organizátorů, kteří se dušují, že zlaté konfety v úvodu slavnostního udílení na jevišti vystřelil skutečný Carrey. Věříte jim? Hlasujte v anketě a porovnejte snímky hosta Lvů s těmi, na kterých je stoprocentně hvězda filmu Maska!

Podle supervizora českých filmových cen Jana Svěráka byla celá akce tak tajná, až nakonec herce nikdo nepoznal. „Kromě toho si nejslavnější Carreyho podobu pamatují diváci přece jen trochu jinak,“ uvedl Svěrák pro iDnes.cz. Herci prý přibyly roky i kilogramy, realita se nám však zdá trochu jiná.

Carreymu je již 53 let, kila navíc se na něm s přibývajícím věkem nepodepsala, naopak ale přibyly vrásky na tváři, což je jasně patrné ze všech jeho aktuálních fotografií. Carrey ze sobotního večera však nevypadá na víc jak pětatřicet, navíc poslední fotografie herce byly pořízeny v Americe jen pár hodin předtím, než prý měl stát na pódiu v Praze. Pilot hollywoodské star a maskéři Českých lvů tedy musí mít opravdu zázračné schopnosti nehledě na to, že herec už nějaký čas nosí plnovous a jiný účes.

Za pravostí hvězdné účasti si však stojí i šéfka České filmové a televizní akademie Tereza Rychnovská, která se nechala slyšet, že herec ze snímků jako Truman Show, Blbý a blbější, Maska, Lhář lhář či Muž na Měsíci přijel do Prahy natáčet reklamní spot a sjednání účasti na akci prý nebylo vůbec snadné. Držitel dvou Zlatých glóbů údajně trval na tom, že nebude muset mluvit. A důvod je vskutku velkorysý! „Jim Carrey věděl, že Lvi jsou svátkem českých filmařů a bál se, že by na sebe strhl pozornost, jež má patřit primárně tuzemským kolegům,“ zní slova Rychnovské pro Reflex.

Zda se jedná o dvojníka (někteří tvrdí, že jde o ne moc herci podobného mladíka se jménem Hari Zinhasovic), nebo skutečného Carreyho, už posuďte z fotografií v galerii sami…

Věříte organizátorům Lvů, že jde o Jima Carreyho?
Ano, je to určitě on
2,4 %
Možná jde fakt o něj, jen má divnou masku
1,3 %
Ani náhodou, dělají si ze všech srandu
94 %
Není to ten slavný herec, ale člověk, který se jmenuje stejně
2,3 %
Celkem hlasovalo 13493 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám