Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se blíží ke čtyřicítce, je čím dál krásnější. Herečka Lenka Krobotová nás naposledy zaujala ve filmu svého otce Miroslava Krobota Díra u Hanušovic a nezaujala jen nás, ale i členy Filmové a televizní akademie, kteří jí udělali cenu Český lev na nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli.

Cenu dostala zrovna v den, kdy Lenky slavily svátek. "Ani jsem si to neuvědomila, protože svátky doma moc nedržíme, ale byl korunovaný královsky," byla z ceny nadšená herečka. "Člověk si v koutku duše říká, že by to bylo hezké, ale snažila jsem si to spíš moc nemalovat, abych nebyla o to víc zklamaná. Všechny nominované herečky jsou úžasné, tak jsem byla jen příjemně překvapená" řekla Super.cz.

"Měla jsem nějaké záchytné body, kdybych měla pronést děkovnou řeč. Ale to hlavně proto, že sama jako divák nerada koukám na někoho, kdo neví, co říct," usmívala se. Přípravu, co se vzhledu týče, ovšem rozhodně nepodcenila. Vypadala jako hollywoodská hvězda. "Připravovaly jsme model s návrhářkou Josefínou Bakošovou. A moji vizážistku napadlo to vyčesávání vlasů," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám