Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Markéta Divišová před čtyřmi lety po porodu dcery Natálky skoro zmizela ze světa. Věnuje se své dceři a za prací v modelingu vyráží už jen do zahraničí. "Jezdím pracovat hlavně do Německa, které není daleko, a mám to zase kousek domů. V Čechách se věnuji hlavně rodině a Natálce," řekla Super.cz Markéta, která nyní udělala výjimku kvůli své mamince, známé kadeřnici Lence Divišové.

S fotografem Danielem Zahrádkou nafotila pro její kadeřnictví nové snímky, a je vážně škoda, že ji na českých molech či v časopisech není už vidět. "Mámě bych si ne říct nedovolila," směje se Markéta, které to na nových fotkách velmi sluší.

A kdy na molech či fashion fotkách bude zářit její dcera Natálka? Půjde roztomilá holčička v jejích stopách? "Nějaké focení už má za sebou. Z domova se věnuju eshopu s dětským oblečením, tak jsme samozřejmě fotili i Natálku. Ale zatím je to pro ni spíš legrace," dodala Divišová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám