Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Být pod neustálým drobnohledem, svázaná společenskou etiketou, řádně plnit královské povinnosti a k tomu mít za sebou těžký průběh těhotenství, to se zákonitě musí někde projevit. Ani vévodkyně z Cambridge (42) není výjimkou. Během středeční návštěvy výrobny keramiky Emmy Bridgewater bylo na Kate znát, že jí posledních pár měsíců dalo zabrat.

Catherine dorazila do města Stoke-on-Trent v hrabství Staffordshire, kde se nachází zmiňovaná továrna, s jemným make-upem a staženými vlasy do falešného culíku ve slušivém modrém kabátku.

Při bližším pohledu do její tváře ale byla patrná únava. Navíc účes odhalil i šediny u kořínků vlasů, což už ostatně není poprvé. Tentokrát se ale nejspíš nejedná o chybu vlasového stylisty. Podle kadeřnice hvězd Jo Hansford si mnohé ženy v období těhotenství odmítají barvit vlasy, což by mohl být i princeznin případ. Kate se totiž údajně vzdala hned několika kosmetických procedur a barvení vlasů je jednou z nich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám