Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Některé finalistky letošního ročníku České Miss jsou sice zadané, v desítce finalistek se ale najdou i slečny bez závazků. Pokud tedy patříte mezi obdivovatele těchto krásek a rádi byste některou z nich pozvali na rande, zjišťovali jsme za vás, co na ně platí, a co je naopak úplně odradí.

„Nejhorší první rande by bylo, kdyby partner neměl svěží dech, takového kluka bych nedokázala políbit. Na stylu oblékání mi tak moc nezáleží, každý máme jiný, což respektuji. Ale jeho oblečení by mělo být čisté,” říká Kateřina Balušková. Stejně tak i pro její kolegyni Leonu Hlavovou je důležité, jak se její protějšek o sebe stará: „Líbí se mi, když má partner zuby zdravé a bílé. Podívám se také, jestli má muž okousané nehty. To mi hodně vadí a všímám si, jestli je má upravené nebo okousané.” Podobně to vidí i Jelizaveta Černěcká. „Úsměv je důležitý. I kdyby byl hokejista, tak by to jeho chybějící zub neomlouvalo,” říká Líza.

Holky asi vědí, o čem mluví, protože například dívka číslo 4 Katka Krobová má se špatným dechem protějšku špatné zkušenosti. „Důležitý je svěží dech. Jednou se mi stalo, že na prvním rande klukovi zapáchalo z úst a bylo to opravdu nepříjemné. Neměla jsem potřebu se s ním znovu setkat,” vzpomíná na nepříjemný zážitek Katka.

To Karolína Humečková je spíše kontaktní typ. „Při prvním setkání na mě udělá první dojem stiskem ruky, nemám ráda, když mi podá ruku jako leklou rybu. Dále hodnotím jeho celkové charisma a kouzlo, jestli mě oslní,” říká.

A jak se naopak dívky připravují na první rande? „Osprchuji se, umyji si vlasy, oholím se, nalíčím se, navoním se. Zaměřuji se nejvíce na vlasy, ale důležité je také, abych měla svěží dech, proto si důkladně vyčistím zuby. Celkově dbám hodně o své zuby, ale před prvním rande strávím čištěním zuby většinou více času,” detailně popisuje Katka Balušková, která soutěží pod číslem 1.

Zdá se, že dívky jsou až posedlé bělostným chrupem. „Každá žena si při přípravě na první rande dává záležet. Zakládám si na tom, abych krásně voněla, takže používám vždy parfém. A na druhém místě je důkladná zubní hygiena,” uvádí Karolína Mališová.

Vzhledem k tomu, že během finálového večera se vůbec poprvé bude vyhlašovat vítězka kategorie Česká Miss Úsměv 2015, tak se opravdu ukáže, do jaké míry dívky o svých přednostech jen mluvily a do jaké míry budou připravené.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám