Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Borhyová (46) přivedla na svět své druhé dítě teprve před osmi měsíci. Už jako několikaměsíční miminko vyrážela malá Linda na výlety na velké vzdálenosti. Cestování podle všeho zvládá velmi dobře. „S malou jsme už letěli několikrát, dokonce jsme jeli i delší cesty autem. Zvládá to skvěle. Myslím si, že je to o tom, jak ty děti od malička naučíte, tak jsou schopné zvládat cokoli,“ svěřila se jedna z nejpopulárnějších tváří televize.

Lucce Borhyové a Michalovi Hrdličkovi tedy nic nebrání, aby vyrazili se svými dětmi na zimní dovolenou do Alp. „Chystáme se na hory. Rádi lyžujeme, máme rádi zimní sporty. Doufejme, že bude sníh a že si užijeme tu zimní dovolenou přesně tak, jak má být, to znamená lyžování, sáňkování, koulování, wellness, bazén, procházky. Moc se na to těšíme,“ říká Lucie.

Jelikož malá Linda Hrdličková zvládá cestování na výbornou, tak dojde i na cestu do tepla. V dubnu rodinka vyráží do Španělska. „Ve Španělsku je v březnu i dubnu pětadvacet stupňů, na sluníčku bude možná i tepleji. Nebude to na koupání v moři, ale to nám nevadí, budeme si dělat procházky, dýchat čerstvý mořský vzduch a užívat si dobrého španělského jídla.

Reklama

Další články

Načítám