Hlavní obsah
Článek

Řada celebrit utíká před zimou za sluncem a výjimkou není ani známá česká modelka a moderátorka. Krásná blondýnka si užívá s přítelem měsíc v exotickém Thajsku. Když jsme ji požádali o fotku v plavkách, zasmála se. "Jsem sice opálená, ale taky dost oplácaná," řekla Super.cz. Připadá vám tohle sportem vypracované tělíčko větší než je zdrávo? Ani náhodou!

Moderátorka Nikol Moravcová (36) původně plánovala s přítelem Petrem vyrazit do Barmy, kvůli tomu si v Praze oběhali i vízum. Nakonec ale zvolili jinou trasu dovolené. "Milujeme thajské jídlo, tak jsme víza do Barmy nechali propadnout a udělali si výlet po Asii - Dubaj, Hongkong, Bangkok a thajské otrovy Koh Samui, Koh Phangan a Koh Tao," prozrazuje Nikol.

Pokud si myslíte, že relaxuje na pláži a jen se opaluje, pletete se. Bez sportu Nikol nedokáže být ani na dovolené. "Trávíme dovču hodně aktivně, takže mě na pláži snad nikdy ležet neuvidíte. Půjčili jsme si motorky, skoro každý den jsme na jiném místě a vzali jsme si kurzy kitingu," dodala Moravcová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám