Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) si už měsíc vychutnává roli mámy. Syn André se jí a jejímu snoubenci Lukáši Rosolovi narodil 13. ledna v jednu hodinu ráno. Na sociální síti se dnes k první rodinné fotografii vypsala ze svých emocí.

„Dnes je to přesně měsíc, co jsi přišel na svět a změnil mi život. Chvíle, kdy jsem tě poprvé uviděla, byla ta nejsilnější vlna emocí. Okamžik, který si budu pamatovat do konce svého života, protože nic krásnějšího jsem nezažila. Myslela jsem si, že můj život je krásný, šťastný, naplněný... Ne, nebyl. Až teprve teď mám vše. Mám tebe! Chlapa, kterého budu nadosmrti milovat, tak jako tvého tátu. Dva nejlepší chlapi pod sluncem - zázrak, že jste moji!“ napsala Ochotská.

„Přeji vám krásného Valentýna a hlavně zdravé a hodné dětičky. Není nic víc... Žádná kariéra, ani kabelky, auta, dovolenky, bla bla... Být mámou - to je dar!“ vzkazuje Ochotská.

Vzkaz se samozřejmě setkal s mnoha pozitivními ohlasy z řad Míšiných přátel a fanoušků. "Bulím jako želva, " napsala například její těhotná kolegyně Mirka Roubíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám