Hlavní obsah
Článek

Postavit se čelem obávanému módnímu faux-pas zvládly tyhle brunetky bravurně. Místo toho, aby modelky Emily Ratajkowski a Sara Sampaio po zjištění nepříjemnosti, která je noční můrou většiny hvězd, vyhledaly nejbližší východ nebo se alespoň jedna druhé obloukem vyhýbaly, naopak udělaly v danou chvíli asi tu jedinou správnou věc. V totožných šatech se spolu nechaly fotit.

Punc originality sice postrádaly, o to si ale byly bližší... Sara s Emily se k sobě na akci pořádané časopisem Sports Illustrated v Tennessee tiskly jako ještě nikdy předtím.

Hvězdička trháku Zmizelá sice z módní shody nevypadala moc nadšeně a na tváři vyloudila jen minimalistický úsměv, ale její portugalskou kolegyni nic nerozhodilo a v prostorách honosné budovy Schermerhorn Symphony Center v Nashvillu byla i vedle o poznání obdařenější Američanky nad věcí.

Kromě toho, že jsou si modelky podobné, objevily se v letošním plavkovém vydání zmiňovaného časopisu a mají i stejný ročník narození (1991), je spojuje rovněž totožný vkus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám