Hlavní obsah
Článek

Když natáčel pohádku Tři bratři jako mladší bratr Vojty Dyka (38) a Tomáše Kluse (37), moc na holky ještě nemyslel, takže dětská láska s Karkulkou byla ve filmu docela přiměřená. Teď už je ale Zdeňkovi Piškulovi sedmnáct, má přítelkyni a chystá se s ní oslavit svého prvního Valentýna.

Určitě ji neoslní vlastnoručně připravenou večeří, jak jsme zjistili, když se účastnil valentýnského kurzu vaření spolu s dalšími herci ze seriálů TV Prima. "Dokážu si hodit párky na pánev anebo zalít vodou čínskou polívku. Takže přítelkyni bych raději pozval do restaurace. Kdybych uvařit musel, našel bych si recept na lasagne, které miluji, a navíc mi připadají takové valentýnské, jak jsou červené. A daly by se vykrájet do srdíček, a když by se posypaly parmazánem a bazalkou, mohlo by to vypadat hezky," myslí si zamilovaný Zdeněk.

Valentýnský dárek pro svoji přítelkyni ale už má. "Ale nemůžu ho prozradit, aby měla překvapení. Typické jsou kytky, růže, ale já typické věci nemám rád, takže chci být originální. Na valentýnský večer by se mi třeba líbila chalupa v horách, s hořícím krbem, který nevím, zda bych zvládl rozpálit, bez televize a být spolu jen zachumlaní pod dekou," zasnil se.

Reklama

Další články

Načítám