Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po loňském úspěchu dívčí skupiny Aquababes, jejíž video k písni Neříkej mi baby se stalo nejsledovanějším českým hudebním klipem roku, tu máme další talentované krásky, které si brousí zuby na podobný úspěch.

S novým rokem totiž proběhl casting na "nové" Aquababes! Adeptky do dívčí kapely předstoupily před porotu, ve které zasedly - kromě odborníků na zpěv - také známá stylistka Maria Kohutik nebo choreografka Silvia Ravasová. Jak můžete vidět ve videu, dívky musely, pokud chtěly postoupit do užšího finále, předvést skutečně to nejlepší!

Na casting se na své budoucí kolegyně a konkurentky v jednom přišly podívat i dnešní Basix, tedy bývalé Aquababes. „Jsme samozřejmě zvědavé, jak budou vypadat "nové" Aquababes, sešla se tu spousta zajímavých nadaných holek, tak to porota asi bude mít dost těžké. Snad si pak holky působení v kapele užijí jako my. Nás tahle zkušenost dala dohromady, poznaly jsme zajímavé lidi, nasbíraly kontakty a zkušenosti. Aquababes tak pro nás představují jakýsi odrazový můstek do světa šoubyznysu a dělání vysněné práce. Doufáme, že to podobný úspěch přinese i našim následnicím,“ prozradily s úsměvem dívky.

Reklama

Další články

Načítám