Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge Catherine (42), která právě prochází druhým těhotenstvím, údajně přivede na svět malou princeznu, tvrdí to alespoň britský týdeník OK! s odkazem na ‚zaručené informace‘ z Buckinghamského paláce.

„Kate s Williamem zjistili, že čekají holčičku v 21. týdnu prostřednictvím ultrazvuku,“ prozradil zdroj. Zároveň se prý nechtějí nechat svazovat tradicemi při výběru jména. „Každý se jich ptá, jak ji pojmenují. Ačkoli cítili, že by se hodilo použít něco velmi tradičního jako Elizabeth či Mary, vsadí asi spíš na takové jméno, ke kterému mají hodně blízko,“ dodal zdroj s tím, že dvojice uvažuje například nad jménem Diana po Williamově matce.

Catherine je již ve třetím trimestru, porod se prý očekává na přelomu března a dubna. Samotní rodiče již rok a půl starého prince George se však k pohlaví děťátka nijak nevyjádřili, stejně tak informace oficiálně nekomentoval ani nikdo z paláce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám