Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Je o ní slyšet čím dál tím víc a moc dobře chápeme, proč tomu tak je! Nová televizní moderátorka Eva Perkausová (29), která se pyšní nádhernými přírodními čtyřkami, už pár let fotí hodně odvážné snímky a ráda se jimi chlubí. Po momentkách z exotické dovolené a z kalendářů přišla nová série fotek z pražského vodního parku, kde Eva odložila šat a pochlubila se pánským příznivcům i božským pozadím. Mrkněte do fotogalerie!

Jde údajně o úplně poslední takové snímky. Smlouva s televizí jí totiž zakazuje další podobné záběry bez souhlasu stanice realizovat. Tyto naštěstí stihly vzniknout ještě předtím, takže se fanoušci Evy mohou možná úplně naposledy pokochat jejím tělíčkem.

„Nějaké podmínky ve smlouvě mám, ale nevadí mi, nemám k nim výhrady, jsem naopak se spoluprací s televizí spokojená,“ tvrdí Perkausová. Ta už dokonce dostala pochvalu od známé hlasové lektorky televizáků, která jí věští budoucnost moderátorské hvězdy.

A jak fotky, které má na triku dvorní fotograf slavných Filip Matušinský, vznikly? „Právě kvůli této nabídce jsem se jela začátkem roku opalovat, abych na snímcích vypadala dobře. Vše šlo strašně rychle, ani jsem nevěřila, kolik práce jsme stihli,“ dodává studentka filmové produkce a občasná herečka, která nedávno dostala dvě nové filmové nabídky, a tak se s ní dál budeme setkávat i na plátnech kin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám