Hlavní obsah
Článek

Jak dlouho ho nebylo na obrazovkách vidět, o to víc z ní teď nesleze. Ke všem seriálům, kde se herec Václav Kopta, kterého proslavily filmy Sněženky a machři 1 a 2, objevuje, přibyla ještě obnovená show Zpívá celá rodina, již moderuje.

"To teď poběží až do léta, ale je to měsíčník, tak snad lidi neotrávím úplně," smál se herec. "Mám z něj radost, protože je to blízko muzice, takže se pořád motám v kruhu. Překvapuje mne, a bez nadsázky většinou příjemně, úroveň těch zpěváků. A hlavně ty rodiny jsou fajn, protože nám to ukazuje, že i funkční rodina má svoje kouzlo, nejen ty rozvody, rozpadlá manželství a opuštěné děti," míní.

Hned po prvním dílu se ovšem na sociálních sítích šířila kritika toho, jak je Vašek oblečený. Diváci šíleli z jeho svítivě žlutého pásku. "Všem se nezavděčíte. Obleky jsou poměrně dobře domyšlené. Paní návrhářka si s tím dává práci a ví, že obléknout muže mé nekonfekční postavy není jednoduché. Žlutý pásek opravdu rozvířil diskuzi, což mě hodně pobavilo a příště si radši vezmu tmavší. Byl zkombinovaný s dalšími doplňky, ale tou mojí cejchou na sebe asi upoutal větší pozornost," bere si kritiku k srdci Kopta.

Ten přitom před časem zhubl patnáct kilo, ale váha mu jde zase nahoru. "Ta váha je svině, plíživě se mi ta kila vrací. Navíc byly Vánoce, abych se měl na co vymluvit. Natáhl jsem si šlachu, tak nemůžu hrát tenis. Přemýšlím, co se sebou zase na jaře podniknu. Je to celoživotní boj," přiznává.

Pokud jde o pohyb, ten mu teď nebude chybět díky zkouškám muzikálu Mýdlový princ z hitů Václava Neckáře (80), když v Divadle Broadway bude až skoro do půlky března trávit čas i nácvikem choreografií. "Pobavíte se, protože opravdu tančím. Pokouším se držet krok s místní company a s lidmi, kteří jsou v muzikálech od rána do večera a zpívají a tančí. Pro mne je to malinko šokující, ale snažím s nimi dorovnat krok a hrozně mě to baví," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám