Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnešní Ples v Opeře nevynechá ani Petra Svoboda. Moderátorku jsme zastihli na zkoušce večerního účesu v jejím oblíbeném kadeřnictví. Pochopitelně jsme se snažili z této parádnice dostat, jaké šaty během dnešního večera oblékne a jaký bude mít vlasový styling.

Rozhodně si Petra od kadeřnice nenechá připravit na hlavě účes o velikosti fritovacího hrnce, jak někdy u jiných žen bývá zvykem. „Netajím se tím, že mám ráda modelku Elle Macpherson. Ona je přesně ten typ ženy, který si vezme k večerním šatům hodinky, rozpustí si vlasy a vypadá, jako by zrovna přišla z pláže. Nemám ráda svázané účesy, lakované drdoly,” říká Petra a dodává: „Přehnaná stylizace mi nesedí.”

Když jsme moderátorku zpovídali, nebyla si ještě jistá, jaké šaty si na největší událost plesové sezóny vezme na sebe. Domnívala se, že zvítězí zahraniční značka před českým návrhářem. „Mám ráda elegantní věci a klasiku. Nemám ráda extravagantní modely, které by na sebe poutaly pozornost. Nemusím být ale šedá myška. Nebojím se lesklejších a výraznějších materiálů, které k večerním šatům do jisté míry patří,” nechala se slyšet Petra, která si je prý schopná klidně šaty objednat i přes internet.

Reklama

Další články

Načítám