Hlavní obsah
Článek

Rodině Bobbi Kristiny Brown, která byla v neděli ráno nalezena ve vaně plné vody bez známek života, bylo řečeno, ať se raději začne připravovat na nejhorší. Stav jednadvacetileté dcery zpěvačky Whitney Houston, která stejným způsobem před téměř třemi lety zemřela, je natolik vážný, že lékaři nechtějí jejím blízkým v tuto chvíli dávat velké naděje. Bobbi se sice přivolaným členům záchranky podařilo oživit, ale i nadále zůstává v umělém spánku. Její mozek je navíc prý vážně poškozen.

Mladá žena je v současnosti stále připojena na přístroje, testy prokázaly, že činnost mozku je znepokojivě nízká. V úterý byla převezena z nemocnice North Fulton v Roswellu do větší Emory University Hospital v Atlantě, kde se bude pokračovat v její léčbě.

V souvislosti s případem přitom vyplouvají na povrch i jiné skutečnosti. V domě, kde Bobbi Kristina Brown bydlí s Nickem Gordonem, měly být nalezeny drogy, oficiálně ale informace nebyla potvrzena. Její otec Bobby Brown, který nyní tráví většinu času s dcerou u nemocničního lůžka, se nechal slyšet, že Bobbi nikdy nebyla provdána za Gordona, který je jejím nevlastním bratrem. Dosud se o něm přitom hovořilo jako o jejím manželovi.

Reklama

Další články

Načítám