Hlavní obsah
Článek

Modelka Agáta Hanychová (38) musela ulehnout na lůžko. Zdravotní stav nastávající maminky se zhoršil poté, co v jistém bulvárním týdeníku vyšlo, že v osmém měsíci těhotenství mladá rebelka vymetá bary v centru Prahy. Hanychová nyní zuří.

„Dost mě zdiskreditovali. Já jsem nikde nebyla. Ale přesně vím, jak se to stalo. Před týdnem mi volali z toho bulvárního týdeníku, že mají okurkovou sezónu. A předem se mi omluvili za článek, který vyjde, protože prý nemají co psát,“ svěřila se Super.cz modelka, která podle svých slov nikde nebyla celé dva měsíce.

Teď si navíc prý naordinovala klid. „Už nebudu do porodu snad zapínat telefon. Neustále mě totiž někdo rozrušuje a já potřebuju klid. Když to takhle půjde dál, porodím každým dnem,“ bojí se Hanychová, která má velké zdravotní problémy. „Musím ležet, abych neporodila. Mám nějaké problémy, o kterých bych ale nerada mluvila,“ vysvětlila mladá raubířka a nastávající maminka.

A její verzi potvrdil i majitel baru Kozička Richard Šmíd, kde se měla údajně Hanychová opit do němoty. „Zatím jsem kamerové záznamy neviděl, ale můžu říct, že pokud by se tam něco takového stalo, už bych to dávno věděl. Personál by mi to určitě řekl.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám