Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blonďatá hvězda filmů pro dospělé Angel Wicky (23) na sebe naposledy upozornila na veřejnosti, když se mezi jejími obřími ňadry málem udusil český dýdžej Uwa, který si českou sexbombu z lechtivých filmů pozval na párty do svého klubu.

Náruživá ženština, jež se loni stala také atraktivní Playmate časopisu Playboy, však není známá jen natáčením a režírováním žhavých videí pro pánské publikum. Naposledy si ji pro focení vybral nikoliv erotický, ale světe, div se, módní magazín!

S odvážnými snímky z focení pro americký časopis Modelz View se tento anděl s ďáblem v těle pochlubil i Super.cz. „Budu první Češkou, která se tam kdy dostala, doufám, že se fotky budou líbit,“ prohlásila temperamentní blondýnka, která během focení laškovala jak s vizážistou, tak s fotografkou. Čistě přírodní bujné pětky totiž zlákaly k osahání nejen dýdžeje Uwu...

"U focení byla legrace, Ivan mě líčil, ale nemohl se mi u toho vynadívat do výstřihu. Přestože je gay, musel si hned zkusit potěžkat moje prsa,“ smála se Angel, jež byla na některých snímcích zahalená pouze liščí kožešinou.

Hvězda filmů pro dospělé na publikum tentokrát působila téměř cudným dojmem. Protože se nejednalo o erotické focení, svlékla se jen do prádla, ale díky obrovskému výstřihu si její objemné vnady přesto užívaly největší pozornost.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám