Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Nováčková (31) chodí se svým přítelem Markem už nějaký ten pátek, rozhodně prý ale neplánuje, že by se jejich vztah překlenul do další úrovně a mělo dojít k zasnoubení.

„Zatím nečekám. Myslím si, že jsme tak moc mladí a máme toho tak moc před sebou, že na to máme ještě hodně času,“ nechala se slyšet Česká Miss 2011 na prezentaci nové kolekce známé značky šperků.

I když to na žádost o ruku v nejbližší době nevypadá, nikdy není příliš brzy na to se na takový důležitý moment připravit. Zajímalo nás, jestli je Jitka ten typ ženy, která svému partnerovi průběžně a nenápadně podsouvá informace, jak by zásnubní prstýnek měl vypadat. „Ještě jsem nad tím nepřemýšlela. Navíc se mi to každý měsíc mění, a když vidím nějaký prstýnek, tak si řeknu, že by se mi líbil. Další měsíc se mi líbí zase jiný,“ krčí rameny Jitka a dále dodává: „Myslím si, že se mi bude líbit, ať už bude vypadat jakkoli.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám