Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že je lepší vyhořet, než se stěhovat. Dara Rolins (51) je sice aktuálně v procesu, kdy přesouvá své věci z pronajatého domu v Šáreckém údolí do nově postaveného domu v Tuchoměřicích u Prahy, nijak si ale nezoufá.

Super.cz byl u toho, když Rolins navážela část svých věcí do nového domu, který bude obývat s dcerou Laurou a životním partnerem Patrikem Rytmusem Vrbovským (47). „Přestěhovat barák do baráku dá práci. A přestože stěhování už důvěrně znám, byla jsem opět v údivu, jakou hromadu věcí ten útulnej domeček pojmul. Byl nevídaně elastickej, musím říct,” komentovala Dara s úsměvem stěhování.

Možná vás překvapí, že popová diva stěhování nenechala zcela na profesionální firmě, ale s vervou se sama pustila do díla. Ze stěhovacího vozu přenášela černé pytle s oblečením, ale třeba také maxi plyšáky své dcery.

Bylo vidět, že pozitivní nálada ji ani přes velkou únavu neopouští. Dara je jistě motivovaná tím, že bude brzy bydlet ve svém domě snů.

Jak se vám Darinin dům líbí?
Moc se mi líbí
32,5 %
Není špatný
19,4 %
Vůbec se mi nelíbí
48,1 %
Celkem hlasovalo 88049 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám