Hlavní obsah
Článek

Je mu šestadvacet let, pochází z Litvy a stal se hlavní hvězdou nového Draculy v připravovaném britském snímku. James Žilvinas Tratas má uhrančivý pohled, bicepsy z ocele (o čemž se v českém seriálu Vinaři přesvědčila i Tereza Kostková), a tak není divu, že už má řadu fanynek. Budete patřit mezi ně? Podívejte se do fotogalerie!

I když je ještě poměrně mladý, má už toho hodně za sebou. Účastnil se více jak třiceti projektů, natočil spoustu reklam a někteří mu kvůli jeho vizáži a umu prorokují zářnou kariéru.

Tento herec a příležitostný model ukáže v záběrech ve filmu „Dracula 2015 – Killer on the Catwalk“ své zuby do posledního detailu, takže si na klinice v Praze, kde se nyní usadil, nechal udělat jejich estetickou úpravu. Přece jen bude točit i s hollywoodskými hvězdami, které mají zuby jako perličky, a tak se nechtěl nechat zahanbit.

„Měl jsem ulámané a nerovné zuby, chrup nebyl dokonalý, tak jsem se rozhodl ho nechat spravit. S výsledkem jsem absolutně spokojený. Díky klenotnicky precizní práci vypadají moje zuby opravdu krásně a naprosto přirozeně, což je nesmírně důležité pro moji budoucí kariéru," pochvaluje si Tratas. To se mu to teď bude sát!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám