Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znepokojující pohled na zpěvačku Anastaciu se koncem minulého týdne naskytl jejím fanouškům na koncertě v severoitalském městě Padova. Během zpěvu sice americká pěnice vypadala vcelku normálně, byly však momenty, kdy se s její tváří od nosu dolů děly neskutečné věci. Posuďte sami, zda jde jen o hodně nepovedené fotky, nebo už se její záliba v botoxových injekcích obrátila proti ní.

Spousta zahraničních médií se pozastavuje nad nejnovějšími snímky pořízenými během její koncertní šňůry Resurrection Tour. V italském tisku ji dokonce nazvali mutantem.

Šestačtyřicetiletá zpěvačka se k častému používání botoxu přiznala v roce 2010 a uvedla, že si díky němu dopomáhá k hladkému čelu. Po matce prý zdědila rodinný rys - hluboké vrásky na čele. Ty ji prý děsí mnohem víc než ztráta mimiky. Je tak možné, že postupem let přidala i další místa na obličeji a cizí toxická směs začala pod kůží dělat neplechu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám