Hlavní obsah
Článek

Jeho úspěch mu mohou závidět skoro všichni zpěváci a zpěvačky v České republice, tedy až na pár čestných výjimek, jakými jsou Karel Gott, Hana Zagorová, Lucie Bílá, zkrátka hrstka vyvolených. Moderátor pořadu Tobogán Českého rozhlasu Dvojky Aleš Cibulka totiž oslavil tisící díl velkým úspěchem: vyprodanou Lucernou. A to se fakt jen tak někomu nepodaří.

Cibulka odvysílal zatím necelé čtyři stovky dílů, když před jedenácti lety nahradil nečekaně zesnulého Tomáše Slámu. O něm se v průběhu na dvě hodiny prodlouženého přímého přenosu mluvilo mnohokrát a všechny celebrity, které přišly Cibulkovi a pořadu blahopřát, například vtipně vstoupily do Síně Slámy.

Na pódiu Aleš uvítal Hanu Maciuchovou (†75), Evu Pilarovou (†80), Vilmu Cibulkovou, Luďka Munzara (†85), Miroslava Donutila, Petra Jablonského, Lucii Bílou (58) s Petrem Maláskem, na své zážitky zavzpomínal i duchovní otec Tobogánu Ivan Rössler. Pořadem provázel Moondance Orchestra Martina Kumžáka. A všichni si vysloužili frenetický potlesk nadšených a již pětadvacet let věrných posluchačů.

„Můžete si stokrát říkat, jak jste v branži už ostřílení, ale když vidíte až na půdu nadupanou Lucernu, každému se rozklepou kolena,“ řekl Super.cz Aleš Cibulka, který opět prokázal svou pověst pohotového spíkra, který se nebojí ani v dobrém své hosty shodit. To na něm ostatně oceňovali i mnozí již zesnulí hosté Tobogánu, například Jiřina Jirásková nebo Václav Havel.

28. února v Divadle u Hasičů bude další sláva. Tehdy Cibulka bude vysílat svou čtyřstovku a už dnes je problém na představení se dostat.

Reklama

Další články

Načítám