Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá televizní a později rozhlasová hvězda, hlasatelka Československé a pak České televize, moderátorka Marie Tomsová, se prý těší ze společnosti nového muže. Přestože doma má manžela právníka a tvrdí, že manželství je harmonické, na veřejnosti se ukazuje s jiným. Zajímali jsme se, o koho se jedná a co je to za vztah?

Jak Super.cz zjistil, jde naštěstí jen o přátelsko-pracovní vztah, protože se Majka Tomsová dala dohromady s nedávno přiznaným synem hereckého velikána Jana Wericha, kantorem, hercem a showmanem Jiřím Werichem Petráškem. „Co s ním mám? Pořad s ním mám,“ usmívá se moderátorka a také herečka, která si zahrála pár menších rolí, třeba v Troškově snímku Slunce, seno a pár facek. „My jsme se s Jirkou rozhodli, že je doba na to, aby se lidi bavili, aby se smáli, protože život není jednoduchý. Každý z nás máme nějaké zážitky, veselé historky a s Jirkou jsme naladěni na stejnou vlnu, umíme si ze sebe udělat legraci, tak proč to nedat všanc?“ svěřila se bývalá hlasatelka a moderátorka Tomsová.

„S Majkou jdu do všeho a klidně s ní skočím bungee jumping, i když tajně doufám, že to nebude třeba a nebude to po mně vyžadovat, ale jinak má stejný smysl pro humor jako já. Lidi mě zastavují, volají, píšou, ať vyprávím, ať něco vymyslíme, a tak jsme na to spolu s naším kamarádem Reném přišli, prostě budeme lidi bavit,“ říká nedávno přiznaný syn Jana Wericha.

Jevištní talk show, jejíž název hovoří za vše: On&Ona aneb potkala jsem Wericha, kde se bude „drbat“, ale prý se nebude nikomu ubližovat, kde na sebe Tomsová práskne i své největší přeřeky před kamerou, koho se bála, koho milovala, a Werich Petrášek zase některé pikantnosti ze života svého otce, je zájezdová záležitost, a už teď se diář obou umělců plní termíny napříč republikou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám