Hlavní obsah
Článek

Zbrusu nový zábavný alternativní pořad České televize Boj o koláč si nebere žádné servítky. Poté, co známí herci Marek Daniel (Protektor) a Josef Polášek (Vyprávěj) milostně laškovali v kostýmech Vinnetoua a Old Shatterhanda a herec Tomáš Jeřábek parodoval Ornellu Štikovou, se pořádně předvedli i herečka Bára Poláková (40) s Tomášem Měcháčkem.

Měcháček, který se proslavil v reklamě na banku coby bankéř klaďas, se převlečený za svazáka doslova vrhnul na Polákovou, jež ztvárňovala Annu Kareninu. A to vše za účelem toho, aby dospívajícím dívkám názorně předvedl, jak vzniká lidský život. Na sehrané sexuální scéně, které se opilá Anna Karenina zuby nehty brání, je pikantní to, že Měcháček kdysi s Polákovou chodil. Na ukázku se podívejte ve videu.

V pořadu Boj o koláč, který má na svědomí režisér Marek Najbrt, se to podobnými scénkami bude jen hemžit. Pětice herců se v každém díle stává pěti různými postavami, které vzájemně soupeří o titul nejlepšího komika televizní zábavy.

„Báru Polákovou například uvidíme ještě v roli travičky nebo dětmi milované včelky Máji, Tomáš Jeřábek ztvárnil mimo jiné dobrého vojáka Švejka a Marka,“ řekla o novém formátu Kateřina Ondřejková, kreativní producentka České televize. Boj o koláč uvidí diváci na ČT2 už dnes večer.

Reklama

Další články

Načítám