Hlavní obsah
Článek

Herečka Kateřina Brožová (56) má za sebou první natáčecí den seriálu Svatby v Benátkách. A diváci si určitě přijdou na své.

Vnadná blondýnka bude hrát v primáckém seriálu Kamilu Sobotovou, matku dospívajícího potomka, která podniká ve farmaceutickém průmyslu. Svůj úplně první obraz točila Kateřina v posilovně. Kostým, v tomto případě legíny a top bez rukávů, byla den předtím vybírat s kostymérkou. A jak je u ní zvykem, opět provokovala velmi odvážným sexy výstřihem.

„Když jsem si ráno dávala čaj a myslela na to, že jdu poprvé točit do nového prostředí a do hodně rozjetého projektu, trochu mě kolem žaludku zašimralo, to přiznávám. Ale jakmile jsem přišla na plac, nervozita ze mě hned spadla,“ líčila herečka.

Partnerem pro první dialog jí byl Filip Blažek (50), tedy Romeo, s nímž se v posilovně potkala. „Filipa znám z divadla, ale spolu hrajeme úplně poprvé. Pár dílů Svateb v Benátkách jsem viděla, mám tedy základní povědomí, oč v něm jde. Bohužel kvůli pracovní vytíženosti ho nestíhám sledovat pravidelně. O své postavě vím zatím poměrně málo a teprve se s ní sžívám. Jsem zvědavá, co Kamilu čeká a co jí autoři ve scénáři vymyslí a těším se na to,“ říká Kateřina.

V posilovně se Kateřina ocitla zcela výjimečně. „Já do posilovny nechodím a vlastně ani nijak necvičím. Postavu si udržuju tím, že jezdím na koni a mám hodně aktivit, ale hlavně mi dává hodně zabrat má práce. Nedávám si ani předsevzetí, že cvičit začnu, i když bych měla, protože mě občas bolí záda. V tomto roce budu víc dbát na své zdraví a občas odpočívat, případně se věnovat nějaké sportovní aktivitě, což se mi zatím bohužel nedaří,“ uzavřela herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám