Hlavní obsah
Článek

Právě dnes je tomu přesně třiatřicet let, kdy letuška Carole a letecký dispečer Michael přivítali do rodiny Middletonů prvního potomka Catherine. Činorodá dívenka s věčným úsměvem na tváři byla, stejně jako později i její mladší sourozenci Pippa (40) a James (27), vedená ke sportu a skautingu. Nikoho tehdy ani nenapadlo, že se okatá brunetka bez kapky modré krve jednou stane matkou následovníka britského trůnu.

Po Williamově (41) boku by dnes nejspíš stála úplně jiná žena, kdyby nebylo v roce 1987 geniálního podnikatelského záměru jejích rodičů založit firmu specializující se na prodej vybavení a dekorací na oslavy Party Pieces. Společnost záhy začala prosperovat, díky čemuž si rodina mohla dovolit poslat děti na výběrové školy. Když se Carole dozvěděla, že téměř stejně starý princ William bude navštěvovat univerzitu St. Andrews ve Skotsku, přesvědčila svou půvabnou dceru, aby nastoupila právě tam.

Jejich cesty se zde skutečně protnuly. Před školní přehlídkou, kde Kate oblékla velmi odvážný model, ji však William vnímal pouze jako jednu ze svých spolužaček. I když se princ snažil vztah s neurozenou dívkou plebejského původu nějaký čas tutlat, v roce 2002 si už o románku šuškali i vrabci na střeše. Veřejně se spolu poprvé představili během předávání univerzitních diplomů.

Navzdory pár krizím a dokonce i jedné několikaměsíční pauze v roce 2007 jim byl osud nakloněn. A jak celý pohádkový příběh pokračoval, už ví každý. Momentálně se dvojice těší na již druhého potomka. Nechme se překvapit, zda se po Buckinghamském paláci začne v dubnu konečně rozléhat i smích malé princezny...

Reklama

Další články

Načítám