Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Právě se díváte na ženu, jejíž zevnějšek prodělal více než 350 procedur. Bývalá glamour modelka Alicia Douvall, která přiznává svou závislost na plastických operacích, za ně zaplatila už neuvěřitelných 1,5 miliónu liber, tedy přes 53 miliónů korun. Nyní se pětatřicetiletá Angličanka chystá získat sympatie diváků v britské verzi soutěže Big Brother pro celebrity.

Douvall se ve středu po čase znovu objevila na veřejnosti a lidé tak mohli na vlastní oči vidět, co s ní za poslední roky její závislost provedla. Při výčtu zákroků je s podivem, že se ještě nerozpadla. Jen namátkou zmiňme šestnáct operací prsou, jedenáct liftingů či šest úprav nosu, implantáty ve tvářích i bradě...

Modelka, která odstartovala svou obsesi v sedmnácti, kdy také porodila svou nejstarší dceru Georgiu, o svém dobrovolném zhyzdění ví. Sama říká, že ze sebe udělala Frankensteina. Georgia jí dokonce vyhrožovala, že uteče z domu, pokud s operacemi nepřestane. Není pochyb, že v této řadě soutěže bude právě Douvall jednou z nejkontroverznějších účastníků a tvůrci jsou nadšení, že na jejich nabídku kývla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám