Hlavní obsah
Článek

Fanoušci série Transformers určitě její tvář dobře znají. Hvězda třetího pokračování s podtitulem Dark of the Moon Rosie Huntington-Whiteley se sama pochlubila svým zbrusu novým zlatavým tetováním na pažích a jen tak mimochodem se u toho svlékla do bikin.

Sedmadvacetiletá anglická herečka a modelka si je dobře vědoma svých předností, vždyť právě její křivky u značek Victoria’s Secret či Agent Provocateur vydělávají balík. V roce 2010 je navíc Terry Richardson nafotil nahé do kalendáře Pirelli.

Ale komu náleží výsadní právo se o toto tělo starat? Už téměř pět let je to herec Jason Statham (47), který si zahrál v trhácích Sbal prachy a vypadni, Podfu(c)k či Kurýr, ale je také nedílnou součástí filmové série Sylvestra Stalloneho Expendables: Postradatelní.

Rosie v minulosti randila dva roky s nejmladším synem Ronnieho Wooda z Rolling Stones Tyronem a krátce i s bývalým partnerem Kylie Minogue a manželem Halle Berry Olivierem Martinezem. Od dubna 2010 ale tvoří pár právě se Stathamem a i přesto, že ona je téměř vždy o pár centimetrů vyšší, jim to spolu sluší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám