Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Britský herec Stephen Fry (57) si nadělil krásný vánoční dáreček. Koncem prosince podal na úřadě žádost o sňatek s Elliotem Spencerem (27), který by mohl být jeho synem. Láska má ovšem mnoho podob a mladý milenec vliv hvězdě Hobita do žil novou krev.

„Vypadá to, že je ruka v rukávě. Jsem nesmírně šťastný za gratulace, ale spokojíme se jen se soukromým obřadem,“ pochlubil se na sociální síti Stephen Fry, jehož diváci znají například jako chamtivého starostu Jezerního města z Hobita. Herec trpící maniodepresivní psychózou se tak na stará kolena dočkal štěstí.

Před dvěma lety však Fry, který má na kontě oscarovou nominaci za ztvárnění homosexuálního spisovatele Oscara Wilda, jen o vlásek unikl smrti. Když se po 14 letech rozešel s partnerem Danielem Cohenem, žal utápěl v alkoholu. Osamocení prohloubilo jeho psychické potíže a Stephen Fry si v roce 2012 namíchal koktejl z vodky a léků, který měl ukončit jeho život.

Herec byl naštěstí včas zachráněn a vstoupil do nové životní etapy. Podle jeho přátel nebyl nikdy spokojenější než po boku o třicet let mladšího Elliota, jehož otec je ve věku jeho budoucího manžela.

Reklama

Další články

Načítám