Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řada lidí si každý rok dává novoroční předsevzetí. Drtivá většina se týká především hubnutí. Loni však spousta celebrit zhubla, ač si žádná předsevzetí nedávala. Prostě se pustily do zeštíhlovacího procesu a výsledek jistě potěšil nejen je, ale i jejich okolí.

S váhou suverénně nejvíc zatočil zpěvák kapely Maxim Turbulenc Kyklop, který se zbavil neuvěřitelných šedesáti kil a rázem je z něj vitální fešák!

Kila dolů shodila také někdejší obryně Stáňa Kateřina Kornová, jež neuvěřitelně prokoukla. Hublo se také v rodině Brzobohatých. Vdova po Radku Brzobohatém Hana Gregorová (71) je lehčí o dvacet kilo, a čtyři konfekční velikosti v rekordním čase ztratila i hercova dcera Rola, která naštěstí nepřišla o své prvotřídní přírodní osmičky.

Z dam stojí za povšimnutí i štíhlejší postava herečky z Pusinek Petry Nesvačilové, která byla dřív značně oplácaná.

Do shazování kil se loni pustil také tanečník Richard Genzer (57). Pětadvacetikilový sešup dolů udělal z tanečníka a baviče úplně jiného člověka. Už předloni radikálně zhubnul herec Marek Taclík. Ve sportování a zdravém jídelníčku však pokračoval i loni, a to prý zejména ze zdravotních důvodů. Herec totiž podstoupil operaci menisku.

Patnáct kilo musel kvůli roli ve filmu Pohádkář shodit herec Jiří Macháček. A povedlo se, takže mohl ve filmu bez obav svádět Evu Herzigovou i Aňu Geislerovou. Loňský rok byl ve znamení hubnutí také u Felixe Slováčka mladšího a moderátora Primy Tomáše Hauptvogela.

Reklama

Další články

Načítám