Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco pro většinu zpěváků a moderátorů je Silvestr, tedy co se týče honoráře za vystoupení, jeden z nejlepších dní v roce, Pepa Vojtek (58) to neřeší. I když by si mohl říct i trojnásobek běžné gáže, kašle na to a užívá si 31. prosinec s rodinou. "Možná mi těch peněz líto je, ale já pracuju celý rok, tak to moc neřeším," řekl Super.cz Pepa.

"Vždycky to máme v kruhu rodinném. Nikdy nehrajeme s kapelou, to jsme si jasně řekli," prozrazuje zpěvák. "Budeme u rodičů Jovanky, kteří bydlí vedle ve vesnici, bude tam i můj nejstarší syn, všichni se společně sejdeme," upřesňuje.

"Pokud by mě někdo oslovil, a byl by to třeba kamarád a Adámek by byl už odrostlý, tak bych to asi tak neprožíval. Ale tím, že máme malýho, tak chci být doma," vysvětlil, že ani hodně vysoká částka by pro něj teď nebyla argumentem, na vánočním večírku svého domovského divadla Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám