Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Ženská polovička reprezentativního páru z Primy zapátrala ve svém rodinném archivu a pochlubila se fotkou, s níž má spojené krásné vzpomínky. Takhle u stromečku v dětství zářila Sandra Parmová.

Moderátorka Odpoledních zpráv je milovnicí pečení, a tak už má doma připraveno několik druhů cukroví. „Dělám asi jen pět druhů, ale to nakonec vůbec nevadí, protože si ho v rámci rodiny vyměňujeme, takže ve finále jich je i okolo třiceti,“ řekla Sandra, jíž se zdobením pomáhá její přítel Michal Janotka. „Oba nás to moc baví, a vždy se na perníčcích pořádně vyřádíme. Třeba Michalova těhotná ovečka z minulých Vánoc je pro nás nezapomenutelná,“ dodala Sandra.

Kráska z televizní obrazovky zavzpomínala na jedny ze svých prvních Vánoc, kdy dostala plastovou motorku. Tehdy ovšem ještě netušila, že je na ní napsáno její jméno. Ten nejvýznamnější dárek však pod stromečkem našla později. „Asi nejvíce vzpomínám na to, když jsem v pěti letech dostala kolo a musela jsem čekat až do jara, než se na něm budu moct projet,“ vrátila se Sandra Parmová do dětství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám