Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouho to vypadalo, že dceru zpěvačce Míše Noskové (41) museli v porodnici vyměnit. Eliška jí nebyla vůbec podobná. Teprve nyní v ní Míšu začínáme vidět. "Konečně lidi říkají, že mi je podobná. Jsem ráda. Taky jsem se už bála, že není moje," směje se Míša Nosková.

Zpěvačka je na dceru finančně sama. Její bývalý manžel Jan Horsák jí na ni nijak nepřispívá. Míša dokonce sama platí hypotéku na dům, ze kterého se s dcerou odstěhovala do Prahy a v němž její exmanžel zůstal. Dům je stále na prodej.

"Mám teď spoustu práce, dá se to finančně zvládat. Ale je to zase těžké v tom, že se s Eliškou vidíme méně. Teď před Vánoci se mnou jezdí i na adventní koncerty, abychom byly spolu co nejvíc," říká Nosková.

S expartnerem, který jí s Eliškou pomáhá, vychází dobře. Letos s ní dokonce bude i na Štědrý den. "Eliška je s tatínkem každé dva týdny o víkendech, a když potřebuju, Honza mi vyjde vstříc. Loni byla Eliška na Vánoce se mnou, letos to vychází na Honzu. Už teď nevím, jak to dám. Bude se mi hrozně stýskat," dodala Nosková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám