Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká pěvecká legenda Stevie Wonder (64) rozhodně jednou nebude bilancovat nad životem s myšlenkou, že toho po sobě příliš nezanechal. Při jeho nezapomenutelných hitech se počalo nejedno miminko a také on sám se v tomto směru činí nevídaně!

S přítelkyní Tomeekou Robyn Bracy se nyní radují z jejich druhého společného potomka. Wonder má však z předešlých vztahů ještě sedm dalších dětí. Podle US Weekly si dcerka do života ponese jméno Nia.

„Kolik že mám dětí? Dvaadvacet? Ne, tak to není. Pravdou je, že v prosinci čekáme holčičku a bude se jmenovat Nia,“ potvrdil zpěvák v reakci na spekulace o trojčatech v listopadovém rozhovoru pro magazín The View.

Autor hitů jako Superstition, I Just Called to Say I Love You nebo As se však zatím nežene do svatby. Však byl ženatý už dvakrát. Poprvé se zpěvačkou Syreetou Wright, a to pouhé dva roky. Jeho druhou ženou pak byla v letech 2001 - 2012 módní návrhářka Kai Millard Morris.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám