Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo se na tomhle bazaru procpal davem nakupujících z foyer Hudebního divadla v Karlíně až do prvního patra, čekalo jej příjemné překvapení. Ve stánku, který byl obležený zejména mužskými zákazníky, totiž prodávala velmi spoře oděná herečka Iva Pazderková (44).

Zvolila tenhle outfit na charitativní bazar, který pořádala Emma Smetana (36), schválně, nebo jí nedošlo, co způsobí? "Pravda je, že jsem nechtěla udělat ostudu a chtěla jsem, abych upoutala pozornost nakupujících. I když bych se nemusela tolik snažit, protože mám opravdu skvělé kousky," řekla Super.cz herečka.

"Moje kousky jsou speciální tím, že už jsem totiž v šatníku pořádek dělala, takže jsem na bazar vzala věci, které mám ještě pořád ráda a klidně bych je nosila. Ale obejdu se bez nich a myslím, že někomu udělají radost," mínila.

"Všechno to jsou vlastně exkluzivní kousky ze showroomu jednoho švédského řetězce a jsou od slavných návrhářů, kteří s ním spolupracují," vysvětlila. Ale když jsme si chtěli pro dobrou věc koupit sukni, kterou měla na sobě, odmítla. "Tu opravdu ne, je hodně specifická a chci si ji ještě hodně dlouho nechat," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám