Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Herečka Sandra Nováková (41) a režisér Vojta Moravec tvoří jeden z nejkrásnějších párů českého šoubyznysu, a tak všichni netrpělivě očekávají, kdy si pořídí potomka. Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě a filmu Pusinky je stále zamilovaná až po uši, a užívá si to, že má přítele jen pro sebe.

Po boku mladšího partnera Sandra jen září, a dokonce kvůli němu dočasně změnila povolání, aby mu byla nablízku. Když Vojta na jižní Moravě natáčel seriál Vinaři, jeho vyvolená se ve štábu uchytila jako produkční.

Nováková a Moravec se společně objevili na křtu knihy k vinařskému seriálu, a nešlo se nezabývat myšlenkou, jak hezkou by tvořili rodinku. Na tu si ale ještě budeme muset počkat. „Jsme spolu necelé dva roky, takže si pořád ještě užíváme jeden druhého,“ řekla nám Sandra a dodala, že se na roli maminky prozatím nechystá.

To ovšem neznamená, že by o děti neměla zájem. Adventní čas namísto nakupování dárků věnuje přípravám Benefičního Barování, které se uskuteční 29. prosince na Nové scéně Národního divadla v Praze. „V jednom večeru zkombinujeme divadlo, operu, balet, pantomimu, tanec, improvizaci, step, hudbu i zpěv. Celý výtěžek ze vstupného bude věnován na dobročinné účely, tentokrát na účet nadačního fondu Pink Bubble, který se zaměřuje na pomoc dětem a mladým lidem v boji s rakovinou,“ řekla Sandra, která o Vánocích myslí na ty, kteří potřebují pomoc druhých.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám