Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přítelkyně tenisty Lukáše Rosola (29) Michaela Ochotská (39) si rozhodně umí užívat i v těhotenství. Nejenže peče pro svého miláčka vánoční cukroví, ale stíhá i běhat po obchodním centru a vybírat dárky pro kamarádky.

Ochotská rozhodně umí užívat života a i se zakulaceným bříškem vypadá naprosto skvěle. „Sice se snažím hodně odpočívat a chodit na procházky, ale pokud to jde, musím vyrazit i na vánoční nákupy,“ přiznala Míša, která by měla rodit ve druhé polovině ledna.

Kila navíc Ochotskou rozhodně netrápí. „Zatím nemusím doplňovat šatník o větší velikosti. Nosím své volnější věci. Džíny jsem vyměnila za legíny a doma si oblékám Lukášovy věci,“ přiznala Ochotská, která si před porodem nechala ještě zkrášlit nehty.

„Manikúra je u ženy základ. Nehty jsou mou vizitkou a vždy se snažím, aby byly upravené. Chtěla jsem si před porodem udělat radost a pořídila si opět krásné nehty. V létě se vyžívám v oranžové, červené či bílé. Teď v zimě si nechávám lakovat hnědou, šedou a tmavě modrou.“

Míša ví, že po porodu nebude mít na lakování čas, a tak si doma bude dělat manikúru sama. Oblíbila si totiž svlékací lak na nehty.

„Loni jsem pod stromeček dostala sadu na nehty. Strašně jsem si ji přála. Jde o sloupávací lak, který vydrží čtrnáct dní na ruce, a jelikož nebudu mít s miminkem čas chodit na manikúru, budu si všechno dělat doma sama. Ještě jsem si stihla koupit pár barev a pořídit něco pro přátele,“ dodala spokojeně Ochotská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám