Hlavní obsah
Článek

Herečka Gwyneth Paltrow (51) prý zažívá při pedikúře tak slastné okamžiky, že u procedury vydává doslova orgastické zvuky. Prozradila to na ni londýnská manikérka a pedikérka Sophy Robson, k níž hollywoodská hvězda chodila.

„Když jsem pracovala v nehtovém studiu, pár celebrit tam chodívalo, ale skutečně hvězdně omámená jsem byla z Gwyneth Paltrow. Byla jsem vskutku nervózní a pamatuji se, jak jsem jí dělala pedikúru a říkala si: ‚Mám nohu Gwyneth Paltrow ve svých rukou!‘ Ale nějak jsem se dokázala zklidnit. Pomohlo mi to, že byla velmi milá, ačkoli když jsem jí masírovala chodidla, vydávala všechny ty orgasmické zvuky,“ práskla Robson.

Zatímco bývalá manželka britského hudebníka Chrise Martina byla báječná, osinou v zadku byla zpěvačka Christina Aguilera.

„Pamatuji se, jak mi zavolali, abych šla udělat nehty Christině Aguileře v předvečer natáčení CD:UK. Tyto velké americké celebrity byly zvyklé, že jim nehty udělali lusknutím prstu, pak přiletěly do Londýna a očekávaly to samé. Nebyl to rozhodně nejpříjemnější zážitek, ona byla velmi, velmi nepříjemná,“ svěřila Robson v rozhovoru pro magazín LOOK.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám