Hlavní obsah
Článek

Pokud se pohoršujete nad vystupováním Kim Kardashian (43), dobře si prohlédněte její matku Kris Jenner (59). S takovou genetickou výbavou nemohla majitelka nejsledovanějšího pozadí nikdy skončit jako nesmělá dívka v koutě.

Kim dostala pozvánku na prestižní Diamond Ball v Los Angeles, kam vyrazila bez manžela Kanyeho Westa (46), který nejspíš hlídal jejich dcerku North. Na ples tak s sebou vzala slávychtivou matku, které vděčí za popularitu, jíž se jí jako člence kontroverzní rodinky dostalo.

Téměř šedesátiletá Kris názorně předvedla, že se svými pěti dcerami nenechá zastínit. Matka Kim Kardashian dorazila na ples v outfitu, v němž její ňadra halila jen průsvitná látka. Její nejslavnější dcera po ní nepodědila jen sklony k exhibicionismu, ale také špatný vkus. Kim se vedle ní objevila v podobně laděném modelu s hlubokým dekoltem, v němž poodhalila nejen ňadra, ale také nohy až ke klínu. Po kritice, kterou Kim sklidila za outfít, kvůli němuž vypadala jako matrona, se tentokrát pojistila pláštěm sahajícím až k zemi.

Komu to v odvážném outfitu více sekne?
Kim Kardashian
27,1 %
Kris Jenner
72,9 %
Celkem hlasovalo 6486 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám